Kartal'da Kabotaj Bayramı birçok etkinlikle beraber coşkuyla kutlandı

Kartal'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çok sayıdaki yarış ve etkinliklerle coşku ile kutlandı. Su sporlarına ilgi duyan yüzlerce kişi, Kartal'ın 20 mahallesinde oluşturulan ekipler arasında kıyasıya yarıştı.

Kartal'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı olması dolayısıyla çok sayıda etkinlikle renkli görüntüler ortaya çıktı. Milli Bayram kabul edilen Kabotaj Bayramı bu yıl Kartal Belediyesinin Dragos Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen mahalleler arası yarışlarla çarpıcı görüntülere sahne oldu.


Kartal Belediyesi'nin organize ettiği etkinlikte Başkan Gökhan Yüksel ve belediyedeki ekiplerin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri ve su sporlarına ilgi duyan vatandaşlar katılım gösterdi.

İstiklal Marşı ve çelenk töreninin ardından kutlamalar başladı

Kartal Dragos'ta düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerinde ilk olarak İstiklal Marşı okundu. Ardından deniz şehitleri için suya çelenk bırakılarak yad edildi.


Kartal'ın 20 mahallesi kıyasıya yarıştı!

Anma töreni bitiminde Kabotaj Bayramı etkinliklerine geçildi. İlk olarak başlatılan Dragos Bot Yarışları'nda ilçenin 20 mahallesinden ekipler oluşturularak kıyasıya yarış başladı. 18 yaşın üzerindeki katılımcılar ve birçok sporcunun yarıştığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kazanan mahalleler belli oldu!

Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında yarışı ilk olarak Soğanlık Yeni Mahallesi 1'ncilikle tamamlarken listenin 2. sırasında Orta Mahalle, 3. sırasında Yakacık Çarlı Mahallesi, 4. sırasında ise Orhantepe mahallesi yarışı taamlamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

8 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olmuştu: Beton mikseri sürücüsü tutuklandı
Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayetinde katil suçunu kabul etti: "Cinayeti 4 ay önce kurguladım"
Yolcu otobüsü şoförü serinlemek için kapısı açık halde trafikte ilerledi!

İstanbul Haberleri Haberleri