Kartal'da gece yarısı altyapı ve üstyapı çalışmaları devam etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçe genelinde devam eden altyapı ve üst yapı çalışmalarını yakından takip ederek gece saatlerinde incelemelerde bulundu.

Kartal Belediyesi tarafından hali hazırda devam eden altyapı ve üst yapı çalışmalarını, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel gece saatlerinde yerinde inceleme gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaları inceleyen Yüksel, Kartal halkı için çalışmalarını sürdürdüklerini ve takibini yaparak işimizin başındayız mesajını vermeyi ihmal etmedi.

Gece yarısı saat 02:00 civarından devam eden çalışmalar, ilçenin pek çok farklı noktasında sürdürüldü. Gökhan Yüksel, Kartal Üsküdar Caddesi üzerindeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, incelemelerine devam ettiği sırada altyapı ve üstyapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek “Yollarımızın bakımı ve yenilenmesi ile altyapı sorunları, hepimizin günlük yaşamını doğrudan etkileyen konuların başında geliyor. Bu sebeple, ilçemizde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yakından takip etmek, komşularımıza güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak adına büyük önem taşıyor. Gece yarısı, saat 02.00’de Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldum. Bu çalışmaların en kısa sürede ve en yüksek kalitede tamamlanması için ekibimizle birlikte sahadaydık. Komşularımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz."ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Everest Yayınları'ndan tepkiler üzerine yeni 'Azra Kohen' açıklaması: 'Yollarımızı ayırdık'
2 Haziran 2024 Pazar Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı
Bayraktar TB2'den dünya havacılık tarihinde de bir ilk

İstanbul Haberleri Haberleri