Kartal'da belediye başkanı adayı Adem Kartal izinsiz SMS gönderiyor!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla iletişime geçmek isteyen adaylar arasında bulunan Adem Yıldız, Kartal'da ikamet edenlere izinsiz SMS gönderiyor.

AK Parti'den 2024 yerel seçimleri için Kartal Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Adem Yıldız çalışmalarına başladı. Yıldız birçok proje için kolları sıvarken diğer yandan partisinden kesin adaylık alabilmeyi umuyor. Diğer yandan da vatandaşlara SMS göndererek projelerinden bahsediyor. Fakat bu durumun sürekli hale gelmesi bazı kişiler tarafından hoş karşılanmadı. Numaralarına sürekli mesaj geldiğini ifade eden ilçe sakinleri numaralarının nereden temin edildiğini ve bunların izinleri olmadan atıldığını ifade ediyor.

Aşağıdaki videoda yer alan görüntülerde 10 Kasım sebebiyle ilçedeki vatandaşlara mesaj gönderen ve belediye başkanı aday adayı olduğunu ifade eden Adem Yıldız, bugün de Kartal ile ilgili bir yayının linkini paylaştı. Farklı adayların da aynı yolları tercih etmesi her geçen gün daha fazla tepkisini çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Seçil Erzan'ın telefonu incelendi bilirkişi raporu ortaya çıktı: Mağdurları sürekli oyalamış ve para bulmasını istemiş
Mesut Yar gazeteciliği bıraktı, aday adayı olduğunu açıkladı
Husumetli arkadaşını boğazından bıçakladı

İstanbul Haberleri Haberleri