Kağıthane'de yürekleri ağza getiren anlar: Yanan araç metrelerce ilerledi

Kağıthane'de seyir halinde giden bir otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Araçtakiler yanan araçta metrelerce ilerlemek zorunda kaldı.

Kağıthane'de bir araç seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede alevlere teslim olan araç metrelerce bu şekilde ilerledi. Aracın içinde bulunanlar kendilerini panikle dışarı atarken, yanan araca ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Caddede seyir halinde olan bir araç henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler kısa sürede aracın alt kısmına yayılırken, çevredekilerin uyarısı üzerine araç sürücüsü otomobili yol kenarında durdurdu. Araçtakiler can havliyle kendilerine dışarı atarken, alevlere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

ARAÇTAN SON ANDA İNDİLER

Müdahale sonrası ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Aracın alev aldığı sırada yolda ilerlediği ve yaşanan panikle araçtakilerin kendilerini dışarı attığı anlarla, çevredeki vatandaşların yangına müdahale anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbullular müjde: Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor, sıcaklıklar kaç derece olacak?
ATM önünde gasp: Emekliyi darp edip parasını çalan şahıs yakalandı
Orta Çağ Dönemi'ne ait tableti satmak isterken yakalandı: 4 milyon lira değerinde

İstanbul Haberleri Haberleri