Kağıthane’de sünnet ettirilen çocuklar için şölen

Kağıthane Belediyesi'nin gelenek haline getirdiği toplu sünnet programında bu yıl bin 100 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet ettirilen çocuklar adına da Hasbahçe'de sünnet şöleni yapıldı.Çocuklar sahne gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Kağıthane Belediyesi bu yıl da toplu sünnet geleneğini sürdürdü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bin 100 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet ettirilen çocuklar adına da Hasbahçe'de eğlenceli bir şölen düzenlendi. Çocuklar aileleriyle birlikte sünnet şöleninde unutulmaz bir gün yaşadı. Çocukların sünnet kıyafetleri ve tüm hastane masrafları Kağıthane Belediyesi tarafından karşılandı.

Etkinliğe AK Parti'nin İstanbul milletvekili Büşra Paker, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin şölene katılarak ailelerin sevincine ortak oldu. Öztekin, "" Evlatlarımız anlaşmalı olduğumuz hastanelerde; oldukça steril bir ortamda uzman hekimler eşliğinde sünnetlerini oldular. Hepsi şu an sağlıklı bir şekilde aramızdalar. Maşallah her birine kıyafetleri çok yakışmış, çok da yakışıklı olmuşlar. Bugünü en güzel şekilde hatırlasınlar istiyoruz. Onlar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenledik'" dedi.

Aileler de belediyenin bu hizmetinden mutlu olduklarını çocukların da böyle etkinliklerde gönüllerince eğlenip keyif vakit geçirdiğini söyledi.

Çocukların bugünü en güzel şekilde hatırlamaları için etkinlik alanına oyun grupları konuldu. Yanı sıra sahne gösterileri, ikramlar ve müzik eşliğinde çocuklar hep birlikte doyasıya eğlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kütahya’da orman yangını: Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor
'İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nda 3'üncü gün: Özel, delegeler ile buluştu
Sivas'ta sağanak sonrası toprak kayması: Araçlar yolda mahsur kaldı

İstanbul Haberleri Haberleri