Kâğıthane’de çocuklar için yaz etkinlikleri

Kâğıthane'de yaz tatilindeki çocukların zamanlarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla spor ve yaşam becerileri gibi alanları kapsayan bir takım etkinlikler düzenleniyor.

Kağıthane Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocuklar için düzenlediği yaz etkinliklerinde çocuklar; yaz spor okulları, buz pisti, kâğıt atölyesi ve yaşam beceri atölyeleri'nde hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı yakalıyorlar. Yakın zamanda 3'üncü etap açılışı gerçekleştirilen Yeşil Vadi'de arkadaşlarıyla beraber bisiklet ve yürüyüş yolu, spor ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, parklar vebahçeler de çocukları bekliyor. Kâğıthane Belediyesi'ne ait millet kıraathanelerinde de çocuklar, yaz tatili boyunca birbirinden eğitici kitap ve romanları okuyabilecek.

"TÜM ÇOCUKLARIMIZA EĞLENCE DOLU BİR YAZ DİLİYORUM"

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Çocuklarımız karnelerini aldılar. Kâğıthane Belediyesi olarak çocuklarımızın motivasyonlarını yüksek tutarak yeni döneme hazırlanmaları için birbirinden eğlenceli ve öğretici çeşitli etkinlikler ve eğitimler düzenliyoruz. Tüm çocuklarımıza başarı ve eğlence dolu bir yaz diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel'den eylem çağrısı: 'Saat 21.00'de ışıkları yakın, kapatın'
12 yaşındaki çocuğa kamyonet çarptı, ağır yaralandı: Sürücü gözaltında
İstanbul 10 Temmuz 2024 Çarşamba hava durumu, megakente yeniden yağmur mu yağacak?

İstanbul Haberleri Haberleri