Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin, Anadolu ziyaretlerine Karadeniz’den başladı

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu yılki Anadolu ziyaretlerine Karadeniz'den başladı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu yılın yaz dönemindeki Anadolu ziyaretlerine Karadeniz'den başladı. İki gün süren Karadeniz ziyareti sırasında konuşan Öztekin, "Kâğıthane'de oturan ve yaz dolayısıyla memleketlerinde bulunan hemşehrilerimizin köylerine misafir olduk. Hoş sohbet ve güler yüzle ağırlandık. Kâğıthane'de 100 binin üzerinde Karadenizli hemşehrimiz bulunuyor. Hem Karadeniz'in güzelliklerini yerinde gördük hem de insanımızın kadir şinaslığına bir kez daha tanıklık ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Ziyaretlerin ilk adresi Bartın oldu

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Anadolu ziyaretlerine bu yaz Karadeniz'den başladı. Kâğıthane'de oturan binlerce Karadenizliyi ziyaret eden Öztekin yoğun ilgiyle karşılandı. İlk durağı Bartın oldu. Ulus ilçesinin Drahna bölgesi ile Çubukbeli köyündeki geleneksel etkinliklere katılan Öztekin'e Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, önceki dönem BARFED Başkanı Mehmet Yılmaz ve dernek başkanları eşlik etti.

Daha sonra Giresun'a giden Öztekin, Görele Bayazıt Köyü Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Sisdağı Yaylası Erkeksu Otçu Göçü Şenliği'ne katıldı. Yayladaki şenlikte geleneksel halk oyunları oynandı, türküler söylendi, yöresel lezzetler sunuldu. Öztekin ayrıca Pençe-Kilit Harekâtı'nda şehit olan Ahmet Köroğlu'nun kabristanını ziyaret ederek ailesine taziyelerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zabıta, çevreyi kirleten hurdacılara önce temizlik yaptırdı sonra ceza kesti

İstanbul Haberleri Haberleri