Kadın polisi şehit eden suç makinesinin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden cinsel istismar, taciz gibi suçlardan kaydı bulunan 19 yaşındaki suç makinesinin sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik yapılan yapılan operasyon sonucunda 19 yaşındaki şüphelinin bir polis memurunu şehit etmesi büyük infial yarattı.

Olay İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik çalışma düzenlenen çalışmada 26 adet suç kaydı bulunan Y.E.Ç. (19) isimli şüpheli görevli memurun silahını alarak memurlara ve çevredeki şahıslara ateş etmeye başladı.

Yaşanan olayda Y.E.Ç.'nin açtığı ateş sonucu polis memuru Ş.Y.(27) sağlık görevlilerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

SALDIRGANIN SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

"Motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden saldırganın 26 suç kaydının bulunması, buna rağmen her seferinde serbest kalması ve sonucunda da polis memurunu şehit etmesi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Öte yandan saldırganın suçları arasında 2 çocuğu cinsel istismarda bulunması ve 1 kere cinsel tacizden sabıka kaydı bulunması dikkat çekti.

Saldırganın suç dosyaları şöyle:

• 1 adet uyuşturucu ticareti

• 8 adet uyuşturucu kullanma

• 2 adet kasten yaralama

• 1 adet cinsel taciz

• 2 adet yağma

• 1 adet gasp

• 2 adet çocuğa cinsel istismar

• 1 adet hırsızlık

• 2 adet mala zarar verme

SİLAHLI VE KALAŞNİKOFLU FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden cinsel istismar, taciz gibi suçlardan kaydı bulunan 19 yaşındaki suç makinesinin sosyal medya paylaşımlarında çok sayıda silah fotoğraflarının bulunması yaşanan olayda tartışılan bir başka konu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Temizlik hareketi kapsamında Kâğıthane’de sokak yıkanıyor
Meclis yeni yasama yılına hazır: Genel Kurul Salonu'na panik butonu yerleştirildi
Ekrem İmamoğlu, şehit Şeyda Yılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı

İstanbul Haberleri Haberleri