İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale ile gazeteci Serap Belovacıklı evlendi!

Gazeteci Serap Belovacıklı ile İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale dünyaevine girdi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale ile Sözcü TV sunucusu Serap Belovacıklı dün İstanbul’da düzenlenen törenle evlendi.

Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreninden çiftin şahitliklerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve ünlü sanatçı Melek Baykal üstlendi. Serap Belovacıklı ile Ümit Özlale’nin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı.

Nikah töreni sonrasında duygularını paylaşan CHP lideri Özgür Özel çifte mutluluklar dilerken ailelerine de hayırlı olsun dileklerini sundu.

Çiftin nikahını kıyan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise törene dair yaptığı paylaşımda; “Değerli gazeteci Serap Belovacıklı ile İYİ Parti Milletvekili Sayın Ümit Özlale’nin nikah merasimlerini genel başkanımız Sayın @eczozgurozel, İYİ Parti genel başkanı Sayın @MDervisogluTR, İl başkanımız Sayın @ozgurcelikchp ve usta tiyatrocu Melek Baykal’ın şahitliğinde gerçekleştirdik. Çiftimize bu güzel günlerinde ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fatih'te İETT arızası! Yolcular dakikalarca beklemek zorunda kaldı

İstanbul Haberleri Haberleri