İstanbul Valisi Davut Gül’den Başkan Bingöl’e ziyaret!

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl makamında İstanbul Valisi Davut Gül’ü ağırladı.

İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Gül son olarak Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü makamında ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, Tuzla’da gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına katıldı. Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl de Tuzla İlçe Muhtarlar Toplantısı’nda hazır bulundu. İstanbul ile ilgili güncel meselelerin ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda Vali Gül, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlar toplantısının hemen ardından Vali Davut Gül, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü makamında ziyaret etti. Ziyareti kişisel sosyal medya hesabından duyuran Başkan Bingöl, Vali Gül ile verimli bir toplantı geçirdiklerini ifade etti.

Bingöl’ün konuya ilişkin paylaşımında; İstanbul Valimiz Sayın @gul_davut 'ün başkanlığında ve Tuzla Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’in katılımıyla muhtarlarımızla bir araya geldik. Tuzla’mızın gündemlerini ve projelerimizi paylaştığımız son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın valimize değerli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadeleri yer aldı.

İstanbul Valiliği de Vali Gül’ün ziyaretini; “Valimiz Davut Gül, Tuzla Belediye Başkanı Sn. Av. Eren Ali Bingöl’ü ziyaret etti.” sözleriyle paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile bir araya geldi
Borsa günü yükselişle kapattı

İstanbul Haberleri Haberleri