İstanbul'un en yoğun viyadüğü 10 gün boyunca kapalı olacak!

İstanbul'un en yoğun olarak kullanılan viyadüğü Sağmalcılar Viyadüğü 10 gün boyunca güçlendirme çalışmaları nedeniyle kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul'un en işlek viyadüklerinden Sağmalcılar Viyadüğü'nün yapılacak çalışmalar nedeniyle trafiğe kapalı olacağını duyurdu.


Bayrampaşa'da bulunan O-3 karayolu üzerinde yer alan Sağmalcılar Viyadüğü depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 10 gün boyunca viyadükteki tüm şeritler saat 23:00 ila 06:00 saatleri arasında kapalı olacak.

Sağmalcılar Viyadüğü'nü çalışması ne zaman başlıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamada; Sağmalcılar Viyadüğü'nün 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından depreme dayanıklı güçlendirme çalışmalarının başlayacağı açıklandı. Çalışmanın Aksaray yönünde viyadük genleşme ve yenileme yapılacağı, tüm şeritlerin 10 gün boyunca devam edeceği belirtildi. Viyadük üzerindeki çalışmalar saat 23:00 ila sabah 06:00 arasında 25 Haziran 2024 Salı gününe kadar sürecek.

Alternatif güzergahlar belli oldu


Sağmalcılar Viyadüğü'nün depreme dayanıklı olması amacıyla yapılacak yenileme çalışması 10 gün boyunca devam etmesi öngörüldüğünden çalışma yapılacak saatler arasında ise alternatif güzergahlar belirlenmiş oldu. Buna göre; O-3 karayolu ve Metris-Esenler bağlantı yolundan gelen sürücülerin Aksaray yönüne, alternatif olarak Otogar bağlantı yolu ve Dumlupınar Caddesi’ni kullanıp D-100 karayoluyla, Hal Kavşağı’ndan da Eski Edirne Asfaltı bağlantısıyla, Otogar yönünden gelecek sürücülerin ise doğrudan Dumlupınar Caddesi üzerinden D-100 karayoluna bağlanıp Aksaray yönüne ulaşabileceğine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da 13 Haziran 2024 Perşembe günü hava nasıl olacak?
Araç sahiplerini üzecek haber! Motorine zam geliyor 12 Haziran 2024 Çarşamba
Davutoğlu'ndan Erdoğan-Ayşe Ateş görüşmesi yorumu: 'Niye 1,5 yıl beklendi?'

İstanbul Haberleri Haberleri