İstanbul'da yeni trend: Hazır ofis

İstanbul Hazır Ofis Pazarı 2024 1. Çeyrek Araştırması'na göre, şehirdeki hazır ofis sayısı yüzde 23 oranında artarak 198'e ulaştı.

eOfis Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Melda Çelik uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasıyla birlikte girişimcilerin sanal ofis çözümlerine olan ilgisinin arttığını belirtti. Çelik, "ABD'de başlayan uzaktan çalışma trendi, Türkiye'de de hızla yayılıyor. Girişimciler, e-ticaret profesyonelleri ve uzmanlar, yasal iş adresi ve diğer avantajları nedeniyle sanal ofis hizmetlerimize yöneliyorlar" dedi.

Pandemiyle hız kazanan uzaktan çalışma trendi, iş dünyasında köklü bir değişim yarattı. Bu dönüşüm; serbest çalışan, freelancer, girişimci sayısını arttırdı. Bu sebeple şirket kurulum sayıları da arttı. Yasal iş adresi ihtiyacına uygun maliyetli çözümler sunan sanal ofis hizmetlerine de ilgi arttı. eOfis ise bu talebi karşılamak için Türkiye genelinde 60'tan fazla merkezi lokasyonda A+ plazalarda hizmet veriyor. Sanal ofisler, sadece yasal adres sağlamanın ötesinde, ticaret, danışmanlık ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler için stratejik bir avantaj haline geldi.

ÇELİK: GİRİŞİMCİLER İÇİN EN UYGUN ÇÖZÜM SANAL OFİS

eOfis Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Melda Çelik, uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasıyla birlikte girişimcilerin sanal ofis çözümlerine olan ilgisinin arttığını belirtiyor. 2023 yılında kurulan girişimlerin yüzde 35'i uzaktan çalışmayı tercih ederken, sanal ofis çözümlerinin bu girişimcilere sunduğu avantajlar dikkat çekiyor. Çelik, "ABD'de başlayan uzaktan çalışma trendi, Türkiye'de de hızla yayılıyor. Girişimciler, e-ticaret profesyonelleri ve uzmanlar, yasal iş adresi ve diğer avantajları nedeniyle sanal ofis hizmetlerimize yöneliyorlar" dedi.

SEKTÖREL İHTİYAÇLARA YÖNELİK SANAL OFİS ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR

İstanbul Hazır Ofis Pazarı 2024 1. Çeyrek Araştırması'na göre, şehirde ki hazır ofis sayısının yüzde 23 oranında artarak 198'e ulaştığı açıklandı. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) verilerine göre, çalışan nüfusun yüzde 30'u uzaktan çalışma imkânına sahip. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verileri ise 2024'ün ilk çeyreğinde 4 bini aşkın yeni işletmenin kurulduğunu gösteriyor. Bu girişimlerin büyük bir kısmı, prestijli ofis adresi sağlayan sanal ofis hizmetlerinden yararlanıyor. eOfis'in müşteri kitlesinde ticaret, e-ticaret, eğitim, danışmanlık ve bilişim sektörleri öne çıkıyor. Ancak, bu hizmet inşaattan hukuka, imalattan turizme kadar geniş bir yelpazede birçok sektöre hitap ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri