İstanbul'da üç büyük festival bir arada

212 Photography İstanbul Festivali, İstanbul Kültür Yolu Festivali ve Artsweek İstanbul 10. Edisyonu eylül ve ekim ayı içerisinde aynı dönemlerde ziyaret edilebilir.

212 Photography Istanbul, bu yıl 28 Eylül- 13 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul’u fotoğraf ve yaratıcı disiplinlerle buluşturacak. Festival, şehrin her iki yakasında 30 farklı mekânda gerçekleştirilecek uzun soluklu sergiler ve çeşitli etkinliklerle dikkat çekiyor.

212 Photography Istanbul yedinci yılında, multidisipliner bir program sunarak ziyaretçilere zengin bir kültürel deneyim yaşatacak.

212 Photography İstanbul rotasında yer alan mekânlar

Festivalin 7. yılında İstanbul’un iki yakasına yayılan programın sergi mekânları arasında MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi, Galata Rum Okulu, Yapı Kredi Bomontiada, Akaretler, St. Benoît Kilisesi, 212 Studio, St. Antuan Kilisesi, Institut français Türkiye, Taksim Sanat, Yeldeğirmeni Sanat, Moda İskelesi ve Studio Karaköy yer alırken, söyleşi ve atölyeler Soho House, Akbank Sanat, Salt Galata ve Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleşecek. Büyükdere 35, Anna Laudel, Bilsart, Evin Sanat Galerisi, Gallery Duende, Saye Kolektif, 8artı1 Galeri ve OG Gallery ise programa dahil olan paralel sergi mekânları arasında yer alacak.

İstanbul Kültür Yolu Festivali

Konserlerden sergilere, tiyatrodan opera ve bale gösterilerine, söyleşilerden atölyelere, çocuk etkinliklerinden dijital sanatlara kadar yüzlerce etkinlik sizi bekliyor. 28 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihine kadar keşfedilebilinir.

İstanbul Kültür Yolu Festivali rotasında yer alan mekânlar

AKM, Galataport, Grand Pera, Lale Vakfı, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Sarnıcı, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi Seri Salonu, Galata Kulesi, Kadırga Sanat Galerisi, Tophane Çeşmesi (I. Mahmud Han Çeşmesi), Rami Kütüphanesi, Asmalı Mescit Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Artsweek İstanbul 10. Edisyonu

Sanatseverlerin sabırsızlıkla beklediği Artweeks Istanbul, 10. Edisyonuyla 1-14 Ekim tarihleri arasında Bilgili Holding'in ev sahipliğinde ve UBS ana sponsorluğunda The Ritz-Carlton Residences, İstanbul B Blok'ta gerçekleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da AVM’de yangın: Bir personel dumandan etkilendi
İstanbul'da 5 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga
Bursa'da palet fabrikasında korkutan yangın: Büyük çapta hasar meydana geldi

İstanbul Haberleri Haberleri