İstanbul’da tüneldeki havalandırma, aracın üzerine düştü!

İstanbul’da bir tünelde yaşanan kazada dev havalandırma bir arabanın ön kısmının üzerine düştü. Kazada şans eseri ölen olmazken 2 kişi yaralandı.

Olay, İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde yer alan Pendik-Sabiha Gökçen Bağlantı Yolu Tüneli’nde meydana geldi.

Tünelin tavanında bulunan dev bir havalandırma büyük bir gürültüyle, tünelde seyir halinde olan beyaz renkli binek otomobilin üzerine düştü.

Düşmenin etkisiyle aracın ön kısmı büyük hasar alırken, havalandırma ve parçaları tünel yolunun çeşitli yerlerine saçıldı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, o esnada tünelden geçen vatandaşlar kazanın meydana geliş nedenini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada yaralanan iki kişiye ilk müdahale ambulansta yapıldı. Polis olay yerinde güvenlik önlemlerini sağlarken bölgede trafik bir süre kontrollü olarak devam etti.

Bir aracın içinden kaydedilen görüntülerde havalandırmanın yolun ortasında durduğu anlar ve düşme nedeniyle hasar alıp yol kenarında durmak zorunda kalan aracın son hali yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri