İstanbul'da trafikte satırlı maganda dehşeti

İstanbul'da Beylikdüzü'nde yaşanan trafik tartışmasında bir sürücü tartıştığı şahsa satırla saldırmaya çalıştı. Dehşet dolu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da E-5 Saadetdere Gelişim Üniversitesi kavşağında yaşanan trafik kavgası yerini korku dolu anlara bıraktı.

Olay, İstanbul'da E-5 Saadetdere Gelişim Üniversitesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen iki sürücü trafikte henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya tutuştu.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Araçlarından inen iki sürücü birbirlerinin üzerine yürüdü ve kavgalarına trafik akışının sürdüğü esnada devam etti.

SATIRLA ARKASINDAN KOŞTU

Ancak taraflardan biri tartıştığı sürücüyü satırla tehdit ederken bunu duyan şahıs ise aracına binerek uzaklaşmak istedi.

Sürücüyü satırla tehdit eden şahıs aracına geri dönerek eline satır aldı. Fakat o esnada tartıştığı sürücü aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Sürücü satırla TIR'a saldırırken tartıştığı kişi ise olası faciadan son anda kurtuldu.

SATIRLI MAGANDA KAMERADA

Satırlı magandanın o anları ise kavgaya tanıklık eden bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki sürücünün trafikte birbiriyle kavga ettiği ardından bir sürücünün hızla aracına geri döndüğü görüldü. Aracına binen sürücü uzaklaşırken satırı eline adam ise TIR'a saldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Erkek turistlerin etekle tarihi Yeşil Cami'yi ziyareti gündeme oturdu
BM Uluslararası Göç Örgütü, acil durum çağrısı yaptı
Narkotik operasyonunda 53 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Haberleri Haberleri