İstanbul'da trafikte keserli maganda saldırısı: Korku dolu anlar kamerada

İstanbul Sarıyer'de ortada herhangi bir neden yokken aracından inen saldırgan otomobil sürücüsüne keserle saldırdı. Olayda araçta maddi hasar oluşurken yaşanan korku dolu anlar kameraya yansıdı.

İstanbul Sarıyer'de seyir halinde ilerleyen bir otomobil sürücüsü, önü kesilerek başka bir sürücü tarafından saldırıya uğradı.

Trafik terörüne bir yenisi de İstanbul Sarıyer'de eklendi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı seyir halinde ilerleyen bir otomobil sürücüsünün önü trafikte bir başka sürücü tarafından kesildi.

Keserle otomobile saldırdı

Aracından inen saldırgan eline aldığı keserle otomobil sürücüsünün üzerine yürümeye başladı. Otomobile keserle vuran saldırgan daha sonra hiçbir şey olmamış gibi aracına dönerek yoluna devam etti.

Korku dolu anlar adamın yanındaki kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Görüntülerde araçtan inen adamın sürücünün üzerine keserle yürüdüğü sonrasında otomobile vurduğu görülüyor.

Yaşanan olayda araçta maddi hasar oluşurken görüntüleri kayıt altına alan kadının ağladığı duyuldu

Öte yandan polis ekiplerinin saldırganı gözaltına aldığı öğrenildi. Saldırganın ilk vukuatı olmadığı daha öncesinde daha 2 araca zarar verdiği tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğüne giderken otomobil çarptı, hayatını kaybetti
Büyükçekmece Baraj Gölü'nde su seviyesi düştü: Tarihi Çakmak Hattı ortaya çıktı
Kartal'da yokuş yukarı çıkan beton mikseri devrildi, kazada 2 kişi yaralandı

İstanbul Haberleri Haberleri