İstanbul'da trafikte hareketli dakikalar: Tartıştığı sürücüye camdan sarkarak saldırmaya çalıştı

İstanbul Kadıköy’de bilinmeyen nedenle çıkan kavga trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar bir otomobil sürücüsünün kamerasına yansıdı.

İstanbul Kadıköy’de trafiği tehlikeye düşüren 2 sürücü, seyir halinde ilerledikleri esnada aracın camından dışarı çıkarak kavga etmeye çalıştı.

Olay İstanbul'un Kadıköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen iki otomobil sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı trafiğin ortasında kavgaya tutuştu.

İki sürücü arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlendi ve fiziksel müdahaleye dönüştü. Taraflardan biri camdan dışarı çıkarak tartıştığı sürücüye bağırmaya başladı.

SÜRÜCÜLER KORNAYA BASARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Bir süre aynı hizada ilerleyen sürücüler camdan birbirlerine bağırmayı sürdürdü. Trafiğin ortasında kavga eden sürücüler diğer araç sürücüleri tarafından kornaya basılarak uyarıldı.

Ancak buna rağmen yolun ortasında kavgaya devam eden otomobil sürücüleri bir süre sonra tepkilerin artmasıyla yollarına devam etti.

Yaşanan anlar ise arkada ilerleyen bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yol ortasında kavga eden otomobil sürücülerinden birinin camdan dışarı çıkarak tartıştığı sürücüye saldırmaya çalıştığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AK Parti Meclis Üyesi Muhterem Memiş: İBB STK'ları fişliyor!
Türk Veteriner Hekimleri Birliği saldırıları kınadı: 'Hekimleri darp ederek hayvanları koruyamazsınız'
AK Partili Bayram'ın hayatını konu olan 'Buğday Tanesi' Cenevre'de gösterildi: 'Asla pes etmeyeceğiz'

İstanbul Haberleri Haberleri