İstanbul'da terör operasyonu: 5 şüpheli gözaltında

İstanbul'un 6 ilçesinde yabancı uyruklu şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'nün Suriye uzantısı PYD/YPG içerisinde silahlı faaliyet yürüttükleri iddia edilen şüphelilere yönelik İstanbul'un 6 ilçesinde bu sabah düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yapılan soruşturma kapsamında, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'nün Suriye uzantısı PYD/YPG içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttükleri döneme ait fotoğraf ve bilgi bulunan şüpheliler tespit edildi.

Ataşehir, Başakşehir, Bağcılar, Esenler, Güngören ve Küçükçekmece'de 7 ayrı adreste 8 yabancı uyruklu şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda şüphelilere ait dijital materyallere el konuldu. Diğer şüphelileri yakalama çalışmaları devam ederken, kimlik bilgisi bulunmayan Suriye uyruklu 1 kişinin de ilgili birime teslim edildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Japonya'nın kuzeydoğusunda 5,5 büyüklüğünde deprem
İp bikini ile dolaşan kadın polisle kavga etti, ortalık karıştı!
Gölde bulunan 10 el bombası etkisiz hale getirildi

İstanbul Haberleri Haberleri