İstanbul'da sokak ortasında kadına şiddet: Defalarca sopayla vurup yerde sürükledi, engel olan kişi de darbedildi

İstanbul Avcılar'da bir kadın sokak ortasında bir adamın dakikalarca tekme ve yumruklu saldırısına uğradı.

Olay, Avcılar Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu bir grupta bir kadın, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yakınları olduğu iddia edilen kadınla tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken çıkan arbedede yere düşürülen kadın saldırıya uğramaya başladı. Gruptaki kadınlardan biri darbedilen kadını telefona uzatarak bir kişiyle görüştürmeye çalıştı.

Görüşmenin ardından eline sopayı alan adam, kadını dövmeye başladı. Sonrasında saldırgan, kadını yerde sürükleyerek otomobile bindirmeye çalıştı. Şahıs araca bindirmeye çalışırken de şiddeti bitirmedi. Kadını acımasızca saldıran şahıs defalarca kez yumruklarıyla vurdu.

Tepki gösteren kişi de saldırıya uğradı

O esnada olayın başından beri şiddeti tepki gösteren ve müdahale etmeye çalışan çevredeki bir vatandaş, bu kez tepki gösterdiği için gruptaki şahıslar tarafından saldırının hedefi oldu. Bu sırada şiddet gören kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, adam ve grup arasından yaşanan kavga bir süre daha devam etti. Adam ise tekme ve yumruklu saldırılara karşı kendisini taş atarak savunmaya çalıştı.

Kavganın sona ermesinin ardından kadını darbeden adam otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekti

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kadının yol ortasında tekme, yumruk ve sopayla dövülerek yerde sürüklendiği görülürken tepki gösteren kişinin de saldırıdan nasibini aldığı görüldü. Olay esnasında trafikte ilerleyen sürücülerin duruma müdahale etmemesi dikkat çekerken bir polis aracının olay yerinden geçtiği fakat durmayarak yoluna devam ettiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm dendi, kentsel dönüşüm yapılmadı
Husumetlisini sokak ortasında vurup kaçtı
Ülke Teksas’a döndü: Bir çocuk, tartıştığı çocuğu satırla kovaladı

İstanbul Haberleri Haberleri