İstanbul'da sokak köpeği saldırısı: Bacağından yaralandı

Gaziosmanpaşa'da çalıştığı dükkândan çıkan Gamze Turan yan tarafta bulunan bir diğer iş yerine geçeceği sırada kapı önünde uzanan sokak köpeğinin saldırısına uğradı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 19 Temmuz Cuma günü saat 12.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesinde bir dükkânın önünde yaşandı. Gamze Turan öğlen saatlerinde dükkândan çıkarak yan tarafta bulunan diğer iş yerine geçeceği sırada kapı önünde uzanan sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Turan hemen hastaneye giderek aşı oldu. Dükkân önünde sürekli duran köpeğin daha öncede birçok kişiye saldırıldığı öğrenildi. Sokak köpeğinin Gamze Turan'a saldırdığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Birkaç kişiye saldırdı burada, hatta genellikle çocuklara saldırıyorlar

Olayı gören Mesut Talha Kılıç "Dün meydana geldi, saat 11.00 civarında. İçeride dükkândaydım ben, bir anda bağırış sesi geldi. Baktım kapının önüne bizim yan taraftaki komşumuzun elemanı bacağından ısırmış köpek, ne olduğunu ben de anladım. Dışarı çıktım, çok fazla ciddi bir şey yok ama ufak tefek bir kanaması vardı. Köpek gelmiş buraya dükkânın önüne, burası kapalı bir yürüyüş caddesi. Köpekleri hayvanları seviyoruz kimseyi de kınamıyoruz ama böyle toplum alanlarında köpekler olmuyor, yani daha sağlıklı yerlerde bakılması iyi olur. Allahtan çok kötü bir şey olmadı, en azından o gün yine hastaneye yetiştirdik, aşılarını vurdurduk şu an sağlık durumu da gayet yerinde ama dediğim gibi biraz daha önlem alınması çok daha iyi olur. Birkaç kişiye saldırdı burada, hatta genellikle çocuklara saldırıyorlar kendi boyutlarında gördükleri için psikolojisi bozuk köpeklerin saldırıyorlar. Şu an iyi hatta bugün gelmedi dükkâna dinleniyordu" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

11 kilo esrarı akü içerisine gizleyen 2 şüpheli yakalandı: 'İçerisinde uyuşturucu olduğunu bilmiyorduk'
Ülkede orman yangınları kontrol altına alınamıyor: 95 bin hektarlık alana yayıldı
Kağıthane’de aşure ikramı bu sene 35 bin kişiye ulaştı

İstanbul Haberleri Haberleri