İstanbul'da şaşkınlık veren olay: En değerli arsasının sahipleri bulunamıyor

İstanbul'da her gün yüzbinlerce kişinin önünden geçtiği Maslak'ta plazaların arasında yer alan 548 metrekarelik arsanın sahipleri bir türlü bulunamadı. Gazete ilanı ile aranan 3 kişi 3 ay içinde çıkmazsa arsa devlete geçecek.

İstanbul'un merkezinde bulunan Maslak'ta yer alan 548 metrekarelik alanın sahiplerine ulaşılamıyor. Arsanın 3 sahibi olduğu ortaya çıktı fakat bu 3 kişi tüm çalışmalarına rağmen bulunamıyor. Arsanın konumuna ve değerine bakılacak olursa bu 3 şanslı kişi şuan milyarder olabilirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arsanın sahiplerini bulmak için uzun süreli çalışmalar yapıyor.

Gaiplik ilanı verildi

Park Plaza ile Windows Plaza arasında yer alan ve içinde geniş bir kavşakta bulunan 1775 ada 74 parselin sahipleri için gaip ilanı verildi.

3 kişi bulunamazsa tapu devlete geçecek

İlana konu olan tapu sahiplerinin bulunması için gazetede defalarca ilan yer aldı. Eğer bu şanslı 3 kişi 3 ay içinde bulunmazsa arsa devlete geçecek. Gaiplik nedeniyle Hazine adına tescil davası 16 Aralık'ta görülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Aydın'da zeytinlik yangını: Müdahale sürüyor
Mersin'de kadın cinayeti: Sevgilisini boğduktan sonra intihar etti

İstanbul Haberleri Haberleri