İstanbul'da sahte kozmetik ürünü ve temizlik malzemesi operasyonu

İstanbul'da ünlü markaları taklit ederek piyasaya sürülmesi planlanan kozmetik ve temizlik ürünleri düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

İstanbul'da ünlü markalara ait kozmetik ürünü ve temizlik malzemelerinin sahtelerinin üretilerek piyasaya sürülmesini önlemeye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi de gözaltına alınırken, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 11 bin 52 güneş kremi, şampuan ve temizlik malzemesi ile 36 bin 200 doluma hazır boş bidon, kapak ve etiket ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince ünlü markalara ait kozmetik ürünü ve temizlik malzemelerinin sahtelerinin üretilerek piyasaya sürülmesini önlemeye yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda 2 Eylül Pazartesi günü Bahçelievler Yenibosna Mahallesinde bulunan bir adrese operasyon yapıldı. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 11 bin 52 sahte güneş kremi, şampuan, deterjan ve çamaşır suyu ile 36 bin 200 doluma hazır boş bidon, kapak ve etiket ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 kişi Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Ele geçirilen sahte kozmetik ürünü ve temizlik malzemeleri ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi yerleşkesinde sergilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Borsa İstanbul günü nasıl kapattı? İşte en çok kazandıran ve kaybettiren sektör
Bahçeli, 'Mustafa Kemal'in askerleriz' diyen teğmenlerin 'gayesini sorguladı': 'Netliğe kavuşmalı'
Düzce'de patpat kazası: Aynı aileden 7 kişi yaralandı

İstanbul Haberleri Haberleri