İstanbul'da park halindeki otomobilden hırsızlık: Gürcistanlı iki kişi yakalandı

Sultanbeyli'de, park halindeki bir otomobilin ön koltuğu üzerine bırakılan dizüstü bilgisayarı çalan Gürcistan uyruklu iki şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, 30 Nisan Salı günü, Hasanpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; uçak mühendisi U.A.'nın park ettiği otomobiline giren hırsızlar, ön koltukla bulunan dizüstü bilgisayarı alarak kaçtı. Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada polis, iki kişi oldukları belirlenen şüphelilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini tespit etti. Görüntülerde bir kişinin gözcülük yaptığı diğer şüphelinin ise hırsızlığı gerçekleştirerek olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Polis, güvenlik kamera görüntülerinden takip ettiği şüphelileri, Fatih'te, olay yerinden kaçtıkları otomobilin içinde gözaltına alındı. Gürcistan uyruklu Gia K.(52) ile Giorgi C.(48) polis ekipleri tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Yapılan soruşturmada, şüphelileri bir gün önce de Bursa'da bir başka otomobilden hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yenilenebilir enerji sistemlerine yeni bir soluk: Babil Biyogaz
Rusya'nın planı ne?
14 Mayıs 2024 güncel piyasalardaki son durum, döviz kuru güne nasıl başladı, Dolar, euro, gram altın ve çeyrek altın kaç TL?

İstanbul Haberleri Haberleri