İstanbul'da otobüs şoförüne bıçaklı saldırı girişimi: “Seni delik deşik ederim ha…”

İstanbul'da yolun kapalı olması nedeniyle otobüs şoförünün farklı yoldan gitmesi tansiyonu yükseltti. Bir şahıs otobüste şoföre bıçak çekerek kargaşa yarattı.

Olay İstanbul'da meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen otobüs şoförü geçmesi gereken yolun kapalı olduğunu fark etti. Bunun üzerine yönünü değiştiren şoför farklı güzergah kullanmak zorunda kaldı.

Ancak otobüste bulunan bir aile şoförün farklı güzergah kullanmasından dolayı tepki göstermeye başladı. Şoför inecekleri yerin yakınında indirebileceğini söylese de kadın ve eşi durumu kabullenemedi ve şoförün yolunu değiştirmesinden kaynaklı tepkilerini sürdürmeye devam etti.

BIÇAKLA OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Sonrasında bir anda cebinden çıkardığı “kelebek” olarak tabir edilen bıçakla eşine ve bebeğine aldırmadan otobüs şoförüne saldırmaya çalışan şahıs, çevredekilerin müdahalesiyle engellendi.

Çevredekilerin ve eşinin durdurmasıyla geri adım atan şahıs, bebeği eşiyle otobüsten aşağı indi. O anlar ise otobüste bulunan başka bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi.

“SENİ DELİK DEŞİK EDERİM HA…” DİYE TEHDİT ETTİ

Görüntülerde şahsın otobüs şoförüne bıçakla saldırmaya çalıştığı sonrasında eşi ve otobüste bulunan yolcular tarafından engellendiği görülüyor. Saldırgan şahsın şoförünü “Seni delik deşik ederim ha…” diye tehdit ettiği görülürken eşinin ise "Gel tamam ben şikayet edeceğim" diyerek sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor.

SALDIRGAN ŞAHSA TEPKİ: 'POTANSİYEL SUÇLU'

Sonrasında görüntülerde saldırgan adam ve eşinin bebeğiyle otobüsten ayrılıyor. Sosyal medyada yayılan bu görüntülerde saldırgan adama yönelik çok sayıda tepki geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

23 Eylül 2024 İSKİ açıkladı: 34 mahalle suya hasret kalacak, hangi ilçelerde sular kesilecek?
Adalet Bakanı Tunç'tan Narin Güran cinayetine ilişkin yeni açıklama
Avcılar'da uyuşturucu operasyonu için düğmeye basıldı. 5 gözaltı

İstanbul Haberleri Haberleri