İstanbul'da otobüs şoförü, yaşlıya yer vermeyen gence sinirlenip ortalığı ayağa kaldırdı: O anlar kamerada

İstanbul'da hastaneden çıkan bir gencin, yaşlı yolcuya yer vermemesi üzerine otobüste kavga çıktı.

İstanbul'da hastaneye giden ve ayakta durmakta zorluk çeken bir genç eve dönmek üzere otobüse bindi. Ancak gencin boş koltuğu oturması yaşlıların da otobüse binip ayakta kalması gerginliğe yol açtı.

Otobüste ayakta yalan yaşlı bir şahıs, gençten kendisine yer vermesini istedi. Fakat genç, yaşlı şahsa olumsuz yanıt verdi.

Kısa sürede gencin yaşlı kişiye yer vermediği gerekçesiyle başlayan tartışma, otobüs şoförünün de olaya dahil olmasıyla büyüdü.

Gencin yanındaki adam tepki gösterdi

Otobüs şoförü gence yaşlıya yer vermemesinden dolayı tepki göstermeye başladı. "Ayıptır terbiyesizlik yapıyor" diyen şoför, gence yüklenmeyi sürdürdüğü esnada duruma gencin yanında bulunan bir adam müdahale etti.

Adam, şoföre 'Seni ilgilendirmiyor' diyerek tepki gösterdi. Tartışma kısa sürede alevlenerek otobüs şoförünün saldırı girişiminde bulunduğu ana evrildi.

Şikayette bulunacak

“Öldürürüm lan seni” diyen şoför, tartıştığı adamı otobüsten atmaya çalıştı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Söz konusu olayda otobüs şoförünün yaşlı yolcuya yer verilmemesi üzerine gence tepki göstermesi tartışma konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları şoförün müdahalesini haksız bulduklarını dile getirirken kendisine tepki gösterilen genç ise gerekli yerlere şikayette bulunacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kağıthane’de sünnet ettirilen çocuklar için şölen
Antalya'da hava sıcaklığı 34 dereceye ulaştı: Sıcaktan bunalanlar soluğu sahilde aldı
Narin Güran'ın cansız bedeni nerede bulundu? İşte tüm detaylar...

İstanbul Haberleri Haberleri