İstanbul'da otizmli gence dayak: Aile şikayetçi oldu, saldırgan gözaltına alındı

İstanbul'da otizm eğitim ve spor okulunda bir şahıs, otizmli genci darp ederken cep telefon kamerasıyla görüntülendi. Aile polise giderek şikayetçi olurken ekipler saldırganı gözaltına aldı.

İstanbul'da bir otizm eğitim ve spor okulunda otizmli bir genç, şoför olduğu iddia edilen bir şahsın acımasızca saldırısına uğradı.

Olay, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bulunan otizm eğitim ve spor okulunda meydana geldi. İddiaya göre okulda şoför olduğu iddia edilen şahıs, otizmli genci kenara sıkıştırdı.

Ardından otizmli gence saldırmayı kendine hak gören şahıs, yumruk ve tokatlarla çocuğu darp etmeye başladı.

O anlar cep telefon kamerasıyla kayıt altına alınırken söz konusu görüntüleri okulda öğretmenlik yapan bir kişinin çektiği iddia edildi.

Aile şikayetçi oldu

Sonrasında çocuğuna şiddet uygulandığını fark eden aile hastaneye giderek darp raporu aldı. Ardından da karakola giderek oğlunu darp eden şahıstan şikayetçi oldu.

Aile, görüntülerin incelenmesini ve oğlunu darp eden görevlilerden cezalandırılmasını talep etti. Konuyla ilgili adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Saldırgan gözaltına alındı

Görüntülerde köşeye sıkıştırılan çocuğun okulda şoför olduğu iddia edilen şahıs tarafından dövüldüğü görülüyor. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma sonrası genci darp eden şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bahar ve Nihal Candan kardeşler ilk kez hakim karşısında: Birbirlerine kalp işareti yaparak moral verdiler
Mersin'de 50 milyon liralık çalıntı araç operasyonu: Türkiye'den Suriye ve Irak'a götüreceklerdi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: PKK'ya ait 20 hedef vuruldu

İstanbul Haberleri Haberleri