İstanbul'da ortalığı savaş alanına çeviren kavga: Önce tek yumrukla yere serdi, sonra tekmelenerek dövüldü

Tuzla'da yoldan geçen araç sürücüsü ile mekan valeleri arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede korku dolu anlara sahne oldu.

Olay, İstanbul'un Tuzla ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre yoldan geçen otomobilin sürücüsüyle bir mekanın valeleri arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Ancak çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle ortalık savaş alanına döndü. Önce bir gencin valelerle tartıştığı ve sonrasında araçta bulunan kişilerin de olaya dahil olmasıyla büyüyen kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tek yumrukla yere serdi

Gencin saldırıya uğradığını gören araçtaki diğer bir kişi saldıran kişiye yönelerek yumruk attı. Tek yumrukla yere yığılan şahıs, yaşadığı şokun ardından kısa sürede toparlanarak tartıştığı kişiye saldırmaya devam etti.

Ancak şahsı tek yumrukla yere düşüren adam, bu kez elinde sopa bulunan kişilerin acımasızca saldırısına uğradı. İki kişi adamı yere düşürerek sopa ve tekmelerle darp etmeye başladı.

Adamı acımasızca döven ve kafasına defalarca tekme atan şahıslar sonrasında olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan olay sonrasında aldığı darbelerle yere yığılan adam kısa süreli baygınlık geçirdi.

Dehşet anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Antalya'da büyük panik: Kuvvetli fırtına şezlong ve şemsiyeleri uçurdu, tatilciler otele koştu
Kadıköy’de park halindeki kamyonete arkadan çarptı: Yol trafiğe kapandı
Bağcılar'da eğitim öğretim öncesi okul bahçeleri rengarenk boyandı

İstanbul Haberleri Haberleri