İstanbul'da operasyon sırasında polise silahlı saldırı: Şüpheli öldürüldü, bir polis ağır yaralandı

İstanbul'un Tuzla ilçesinde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında, polislerin üzerine ateş açıldı ve açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında evin içerisinden silah ile ateş açıldı ve açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.

Olay İstanbul Tuzla Tepeören Mahallesi’nde meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda polis ekipleri bir eve gitti.

BİR POLİS MEMURU AĞIR YARALANDI

Ancak eve düzenlenen operasyon sırasında içeriden polislere yönelik saldırı gerçekleşti. Açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı ve tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Saldırı sonrası devam eden operasyonda E.E. isimli şahıs ölü ele geçirildi, F.İ. ve Ç.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİNİN 10 SUÇ KAYDI ÇIKTI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada hayatını kaybeden E.E. isimli şahsın “Kasten Öldürme” suçu başta olmak üzere 10 adet aranma kaydı olduğu tespit edildiği belirtildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahıslar hakkında tahkikatın devam ettiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, 03.10.2024 tarihi saat 17.00 sıralarında Tuzla ilçesi Tepeören Mahallesi’nde aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, bir ikamet adresine yönelik operasyon düzenlenmiştir.

Düzenlenen operasyon sırasında, ikamet içerisinden silah ile ateş açılmış, açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralanmıştır. Yaralı polis memuru tedavi amaçlı hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi devam etmektedir.

"TAHKİKAT DEVAM EDİYOR"

Özel harekât unsurlarınca devam eden operasyonda, ikamet içerisinde bulunan E.E. isimli şahıs ölü ele geçirilmiş, F.İ. ve Ç.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslara yönelik yapılan sorgulamada, hayatını kaybeden E.E. isimli şahsın “Kasten Öldürme” suçu başta olmak üzere 10 adet aranma kaydı olduğu tespit edilmiştir.

Ele geçirilen şahıslardan, Ç.G. isimli şahsın “6136 SKM” suçundan aranması olduğu, F.İ. isimli şahsın ise “Dolandırıcılık” suçundan kaydı olduğu belirlenmiştir. İkamette yapılan aramalarda ise; 1 adet Utaş Marka otomatik tabanca, 2 adet 9mm çapında tabanca, Çok sayıda fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şahıslar hakkında tahkikat devam etmektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Esenyurt'ta bir genç çatıya çıktı, itfaiye ikna etmeye çalıştı
Tekirdağ'da tekstil fabrikasın deposunda yangın: 1 itfaiye eri yüksekten düştü, 2 işçi dumandan etkilendi
KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı

İstanbul Haberleri Haberleri