İstanbul'da mide bulandıran görüntüler: Parkta uygunsuz davranışlarda bulundu, vatandaşlar şahsı çöpe attı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir parkta bankta oturan kimliği belirlenemeyen bir adam görenlerin midesine bulunduracak iğrenç hareketlerde bulundu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde uygunsuz hareketlerde bulunan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından çöp tenekesine atıldı.

Mide bulandıran olay İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde meydana geldi. Kavaklı Mahallesinde bulunan bir parkta bankta oturan bir kişi etrafta bulunan kişileri aldırmadan ugyunsuz hareketlerde bulunmaya başladı.

O anlarda çocuklarını parkta oynaması için götüren bir anne ise bankta oturan adamın uygunsuz hareketlerde bulunduğunu fark etti.

ŞAHSI YAKALAYIP ÇÖPE ATTILAR

Mide bulandıran anları kayıt altına almaya başlayan kadın, "Burada çocuklar varken parkta pislik yapıyor" ifadeleriyle duruma tepki gösterdi.

Sonrasında olaya çevredeki vatandaşlar da dahil oldu. Bankta oturan şahsın yanına giden gençler adama uygunsuz hareketleri nedeniyle vurmaya başladı.

MİDE BULANDIRAN ANLAR KAMERADA

Tepkilerini sürdürmeye devam eden gençler darp ettikleri şahsı çöp konteynerine attı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde mide bulandıran olayı fark eden şahısların tepki gösterdiği ve sonrasında çevredekilere bakarak uygunsuz hareketlerde bulunan şahsın çöp konteynerine attığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu 'Kılıçdaroğlu' kararını 'siyasi' buldu: 'Suç kaydı olup ortalıkta gezenlere işletin'
8 yaşındaki çocuğu hayattan koparan kaza: Beton mikserin altında can verdi
Ekrem İmamoğlu'ndan metrobüste doğan bebek için sürpriz karar

İstanbul Haberleri Haberleri