İstanbul'da KPSS’ye girecek adaylara ulaşım ücretsiz 22 Eylül 2024 Pazar!

İstanbul’da 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek 2024-KPSS DHBT’ne girecek adaylar ve sınavda görevli kişiler ulaşımdan ücretsiz faydalanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Ulaşım İstanbul, kentte bugün yapılan KPSS’ye girecek öğrencilerden ulaşım ücreti alınmayacağını duyurdu.

Ulaşım İstanbul’dan yapılan açıklamada, 22 Eylül Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi’ne (DHBT) girecek adaylar ve sınavda görev yapacak öğretim görevlilerinin İBB’ye bağlı ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanabileceği belirtildi.

Adayların ve öğretim görevlilerinin ücretsiz ulaşımdan yararlanmak için sınav belgelerini ilgili ulaşım personeline göstermeleri gerekiyor.

Konuya dair Ulaşım İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “22 Eylül Pazar günü yapılacak olan “Kamu Personeli Seçme Sınavı 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT)”ne girecek adaylar ve öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

23 Eylül 2024 BEDAŞ ve AYEDAŞ açıkladı: İstanbul'un 15 ilçesi elektriksiz kalacak, hangi mahallelerde elektrik kesinti olacak?

İstanbul Haberleri Haberleri