İstanbul'da korkunç olay! Sokak köpekleri kediyi parçalayarak öldürdü

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde başıboş sokak köpekleri, bir kediyi parçalayarak öldürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda tartışma yaratan sokak hayvanlarına ötanazi yolunu açan yasa teklifi TBMM Başkanlığı’na sunulmuş ve teklifin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda 18 saat süren görüşmeler sonucunda ilk 3 maddesi kabul edilmişti.

Türkiye’de son zamanlarda sokak köpeği saldırılarının artması ve ölen ya da yaralanan çocukların olması söz konusu düzenlemeyi gündeme getirmiş ve AK Parti aksiyon alarak sokak köpeklerinin 'uyutulmasını' öngören yasa tasarını ortaya koymuştu.

Sokaklarda başıboş köpekleri istemeyen vatandaşlar düzenlemenin hayata geçirilmesi gerektiğini savunurken hayvanseverler ise köpekleri uyutma kararının cinayetten farkı olmadığını söylüyor.

Eyüpsultan'da dehşet

Tartışmalar sürerken İstanbul Eyüpsultan'dan dehşete düşüren görüntüler geldi. Eyüpsultan'da sürü halinde gezen başıboş sokak köpekleri, saldırdıkları kediyi parçalayarak öldürdü.

Kan donduran anları fark eden ve balkona çıkan bir vatandaş, başıboş sokak köpeklerinin bir kediyi öldürdüğü anları kayıt altına aldı.

Etrafı sokak köpeklerince çevrilen kedi, parçalanarak can verirken çevrede bulunan bir vatandaş köpeklere bağırarak bölgeden uzaklaştırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yeni taşınan şahıslar, kendilerini uyaran anne ve oğlunu sokak ortasında darp etti!
21 Temmuz 2024 İstanbul Elektrik Kesintisi, BEDAŞ hangi ilçeler için uyarılarda bulundu?
Plajda taciz iddiası ortalığı birbirine kattı: Linç edilmek istendi, polis kurtardı

İstanbul Haberleri Haberleri