İstanbul'da köpek besleme tartışmasında ortalık karıştı: Tartıştığı şahsa pompalı tüfek çekti, devreye yakınları girdi

İstanbul Sultanbeyli'de sokak köpeklerinin beslenmesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ortalık bir anda karışırken devreye tarafların yakınları girdi.

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda tüm tepkilere rağmen kabul edilerek yasalaştı.

Sokak hayvanlarının öldürülmesine yol açacak “Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne karşı sokaklarda başıboş köpekleri istemeyen vatandaşlar düzenlemenin doğru olduğunu savunurken hayvanseverler ise köpekleri uyutma kararının cinayetten farkı olmadığını söylüyor.

Nitekim kanun teklifinin yasalaşması süreci tartışmalı geçerken sokaklardan da benzer görüntüler gelmeye devam ediyor.

Köpek besleme kavgası

Bunun bir örneği İstanbul Sultanbeyli'de yaşandı. İddiaya göre sokak köpeklerini besleyen bir kişiye vatandaşlar tepki gösterdi. Sözlü tartışmanın büyümesi ise yerini kavgaya bıraktı.

Taraflardan birinin pompalı tüfeği alarak tartıştığı kişiye yöneltmesi gerilimi daha da artırdı. Elinde tüfek bulunan şahsın yakınları adama müdahale etmeye çalıştı. Ancak araya giren yakınlarına rağmen taraflar sakinleşmedi.

Yaşanan korku dolu anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken görüntülerde kadının defalarca kez "Polisi arayın" dediği duyuldu.

Öte yandan adamın kızının babasına tüfeği bırakmasını söylediği anlar kameraya yansırken çığlıkları ve ağlama sesleri de kavga anına karıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

87 milyon liralık vurgun...Bakan Şimşek'in adını kullanarak tuzağa düşürdüler: 7 kişi gözaltına alındı
Bir garip olay: Arkadaşından kendisini gezdirmesini istedi, reddedilince kamyoneti ateşe verdi
İzmir'de makilik ve otluk alanda yangın: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

İstanbul Haberleri Haberleri