İstanbul'da kilisede haç hırsızlığı: 'Sevgilime verecektim'

İstanbul Beyoğlu'nda kiliseye giren hırsız kilisedeki haçı çaldı. Kısa sürede yakalanan hırsız adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

Hırsızlık olayı, Beyoğlu Taksim'de meydana geldi. İstanbul Beyoğlu'nda bir kiliseyi gözüne kestiren şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı.

Kiliseye giren bir hırsız, önce kilisede oturarak bir süre oyalandı. Kimsenin olmadığını fark eden hırsız durumu fırsata çevirerek planını harekete geçirmeye başladı.

Bir süre oturduktan sonra ayağa kalkan şahıs, haç sembolünün bulunduğu noktaya doğru ilerledi. Etrafını kolaçan eden şahıs, ardından haçı çalarak kiliseden çıktı.

37 suç kaydı var

Haçın yerinde olmadığını fark eden kilise görevlileri güvenlik kameralarını izledi. Görevliler haçın bir adam tarafından çalındığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Sonrasında kısa sürede yakalanan hırsız gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin 37 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Hırsız polislere verdiği ifadede haçı sevgilisine vermek için çaldığını söyledi. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde kiliseye giren şahsın bir süre oturduğu sonrasında haç sembolünün bulunduğu konuma ilerleyerek haçı çaldığı görülüyor. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da akılalmaz görüntüler: Olası faciadan saniyelerle kurtuldu
Pazar yerinde esnafların kavgası silahlı saldırıya dönüştü: 1 kişi yaralandı
İstanbul'da ilginç kaza! Seyir halindeki kamyonet kaldırıma çıktı

İstanbul Haberleri Haberleri