İstanbul'da kaza yapan sürücüye yardım ederken hayatından oldu: Otomobil defalarca takla attı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza yapan araç sürücüsüne yardım için giden şahıs başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli mevkiisinde korkunç bir kaza meydana geldi. İddiaya göre Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde seyir halinde ilerleyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

ARAÇ SÜRÜCÜYE ÇARPARAK TAKLA ATTI

Kazayı fark eden başka bir otomobil sürücüsü aracını durdurarak herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için aracından indi ve kaza yapan şahsa doğru ilerlemeye başladı.

Kendisini bekleyen korkunç bir sonun farkında olmayan sürücü, kaza yapan araca yönelmeye başladı ancak o esnada hızla gelen otomobil kendisine çarptı.

ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yapan sürücüye yardım etmeye çalışan adama çarpan otomobil takla atarak ters döndü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralıya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak hastaneye kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kaza yapan araca doğru ilerleyen şahsın otomobilin çarpmasıyla savrulduğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Evine giden genç kızın peşine düşüp dehşeti yaşattılar
Ferdi Tayfur’un damadı gözaltına alındı
Esenyurt'ta bir genç çatıya çıktı, itfaiye ikna etmeye çalıştı

İstanbul Haberleri Haberleri