İstanbul'da kaçak gözlük ve saat operasyonu

İstanbul'da yasadışı yollarla kaçak gözlük ve saatleri piyasa sürmeye çalışanlara polis ekipleri eş zamanlı baskın düzenledi. 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da yasadışı yollarla ülkeye sokulan kaçak gözlük ve saatleri piyasaya sürmeye hazırlandığı bilgisini alan polis ekipleri operasyon düzenledi. 5 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri 100 milyon lira olduğu değerlendirilen lüks markaların taklit saat ve gözlükleri ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla gözlük ve saat sokulduğu ve bu ürünlerin mağaza açılarak satıldığı yönünde ihbar aldı. İhbar üzerine konuyla ilgili çalışma başlatan ekipler, Fatih ve Beykoz'da kaçak ürünlerin bulunduğu adresleri tespit etti. Çalışmaların ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerdeki aramalarda piyasa değeri 100 milyon lira olduğu değerlendirilen 22 bin 951 güneş gözlüğü, 20 bin 702 kol saati ve 169 duvar saati ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

31 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
31 Mayıs 2024 Çanakkale hava durumu, yarın hava nasıl olacak?
31 Mayıs 2024 Bursa hava durumu, yarın hava nasıl olacak?

İstanbul Haberleri Haberleri