İstanbul'da iki kadının vahşice öldürüldüğü olayda tepki çeken sözler: 'Kızlar haddini bilmediği sürece...'

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik yarım saat aralıklarla önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletmesinin yankıları sürerken yaşanan vahşet hakkında konuşan yaşlı kadınların konuşması dikkat çekti.

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz günlerde yaşanan vahşet Türkiye'nin kanını dondurdu. Olay madde bağımlısı olduğu olduğu ileri sürülen bir kişinin Edirnekapı surlarından kızın kafasını kesip aşağıya atmasıyla yaşandı.

Ancak sonrasında ortaya çıkan detaylar olayın korkunç boyutunu gözler önüne serdi. Mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik ilk önce sevgilisi Ayşenur Halil'i Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdü.

Ardından da Edirnekapı surlarında eski sevgilisi İkbal Uzuner'i vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, Uzuner'in başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı attı. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti.

"Aralarında ufak bir yakınlaşma olmasa o çocuk ona takmaz"

Yaşanan olay Türkiye'de infial yarattı. Dehşete düşüren olayda detaylar ortaya çıkmaya devam ederken bir kadın, Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner hakkında konuşan yaşlı kadınları kaydetti.

Olay hakkında konuşan yaşlı kadınlar "Bu adamın kimliğini görmüyor musunuz? Alın bakın, sorgulayın. Kızlar kendi haddini bilmediği sürece erkekler böyle öküz gibi bizi sömürürler. Kabahat kendinde, adımlarını ona göre atacaksın.” ifadelerini kullanırken o anları kayda alan kadın ise söylenilenlere sessiz kalmak istemedi.

Yaşlı kadınların konuşmasında arasında giren genç kız, "O cinayet olayı öyle değil, o çocuk yüzünden kız dışarı bile çıkamıyormuş. Okuldan bir arkadaşıymış sonra okuldan almışlar kızı. Çocuk ona takıntılı olmuş. Kız tek başına dışarı çıkınca da yakalayıp öldürmüş." dedi.

İfadelerinin arkasında duran kadınlar, "Biraz deneyecek ama kızlar hemen atlıyor. Sizi herkes beğenecek" şeklinde konuşurken o anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ulaşımda elektrik engeli: Seferler iptal edildi
Ticaret Bakanlığı'ndan ekmekte fahiş fiyat artışı uyarısı: 100 bin liradan 1 milyon liraya kadar para cezası var
Şüphe üzerine durdurulan araçtan çıkan şaşırttı: Uyuşturucu zulası böyle ortaya çıkarıldı

İstanbul Haberleri Haberleri