İstanbul'da İETT otobüsünde kavga: Yolcunun 'seni delerim' tehdidi, şoförü öfkeden deliye döndürdü

İstanbul Pendik'te İETT otobüs şoförü ile bir yolcu arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Olay İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre İETT otobüs şoförü ile bir yolcu henüz belli olmayan bir sebepten tartışmaya tutuştu.

Ortamın gerilmesi üzerine büyüyen tartışma yerini fiziksel temasa bıraktı. Otobüs şoförü, kendisini “Haddini bil, seni delerim" diyen yolcunun tehditleri üzerine sinirden deliye döndü.

“4’te bindim bu arabaya daha bir simit yemedim. Psikolojim bozuldu.” diyen ve sonrasında yolcuya "Hadi delsene kimi deliyorsun?" diyerek bağıran şoföre karşılık vermeyi sürdüren yolcu, "Ters yapma bana, delirtme beni" diye bağırarak şoförün üzerine yürüdü.

Kavga otobüs dışında da devam etti

Bu sözleri duyan otobüs şoförü iyice çılgına döndü ve bir anda yolcunun üzerine yürüyerek boğazını tutup sıkmaya başladı. Bir süre kavgayı izlemekle yetinen yolcular, şoförün yolcuya saldırıda bulunması üzerine müdahalede bulundu.

Yolcuların müdahalesiyle ayrılan tarafların kavgası burada da bitmedi. Otobüs dışına taşan kavga bir süre daha tarafların birbirlerine bağırmasıyla devam etti.

Dakikalar süren kavga, otobüs şoförünün aracına geri dönmesiyle sonlandı. Yaşanan gergin dolu anlar otobüste bulunan bir yolcu tarafından kayıt altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir Körfezi'nde balıklar neden ölüyor?
Türkiye'nin dört bir yanından Narin'in mezarına ziyaret: Oyuncak bırakıyorlar
8 yaşındaki kızının gözü önünde eski eşini vurdu

İstanbul Haberleri Haberleri