İstanbul'da gülümseten anlar: Okul harçlığını çıkarmaya çalışan çocuklara böyle destek oldu

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, seyir halinde ilerleyen bir kurye okul harçlığını çıkarmaya çalışan çocuklara harçlık vererek yardımda bulundu.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, bir motosikletlinin kendilerine ait eşyaları satışa çıkaran küçük çocuklara yardım etmesiyle ortaya gülümseten anlar çıktı.

Olay İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana geldi. Küçük çocuklar, okul harçlıklarını çıkartabilmek için kendilerine ait oyuncak eşyaları sokakta satışa çıkarmaya başladı.

Seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsü çocukların kendi çaplarında satışa çıkardığı eşyalarla kazanç sağlamasına destek olmadan geçemedi.

Çocukları fark eden sürücü, motosikleti durdurdu ve çocukların önlerine koydukları eşyalardan birini almak için sorular yöneltti.

O anlar kamerada

Çocuklara para veren genç, çocukların sattıkları eşyalardan birini alarak gözden kayboldu. Kuryenin bu davranış ise sosyal medyada takdir toplandı.

Ortaya çıkan gülümseten anlar bir mahalle sakinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kuryenin çocukların sattıkları ürünlerden birini istediği ve bunun üzerine para uzattığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da bu hafta hangi sanat etkinlikleri var?
Özgür Özel'den, Ayşenur Ezgi'nin ailesine taziye telefonu
TÜİK açıkladı: Ağustosta en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu

İstanbul Haberleri Haberleri