İstanbul'da film gibi polis-hırsız kovalamacası: Yakayı böyle ele verdiler, 2 polis yaralandı

Büyükçekmece'de inşaat malzemeleri çalan şüpheliler, polisin ,'Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. İki polis memurunun hafif yaralandığı kovalamaca sonucu yakalanan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 11 Haziran Salı günü 06.00 sıralarında Kamiloba Mahallesi'nde meydana geldi. Plakasız bir panelvan araçla seyir halinde olan şüpheliler G.C., S.A., F.A., S.A. ve M.E. polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında şüpheliler, polis ekibinin kaza yapması için, panelvanda bulunan inşaat malzemelerini araca attı. Polis aracı ve trafikte seyir halinde olan bazı araçlar zarar görürken, 2 polis memuru da hafif yaralandı. Mimar Sinan Mahallesi İnönü Caddesi'nde kaza yapan şüpheliler kaçmaya devam etti. Şüpheliler kovalamaca sonunda polis ekipleri tarafından Fatih Mahallesi E-5'te kıskıvrak yakalandı. 44 bin 50 lira idari para cezası uygulanan şüphelilerin, inşaat malzemelerini çaldıkları ve polisten kaçtıkları anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Yakalanan şüpheliler hakkında yapılan incelemede G.C.'nin (19)40, S.A.'nın (28) 42, F.A.'nın (35), 59, S.A.'nın (22), 25 ve M.E.'nin (17) 17 olmak üzere hırsızlık, sahtecilik, resmi belgede sahtecilik, kasten öldürme, kasten yaralama gibi suçlardan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı. F.A'nın 9 ayrı dosyadan, S.A.'nın 2 ayrı dosyadan, M.E.'nin ise 1 dosyadan adli makamlarca aranması olduğu da belirlendi.

TUTUKLANDILAR

Polis ekipleri tarafından yakalanan G.C., S.A., F.A., S.A. ve M.E. 10 ayrı "Hırsızlık', "Mala zarar verme', "Görevli memura mukavemet" ve "Trafik güvenliğinin tehlikeye düşürülmesi" suçlarından ve toplam 13 ayrı olaydan, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Diyanet paylaştı: İşte illere göre bayram namazı saatleri
15-16 Haziran 2024 İstanbul'da Kurban Bayramı arifesi ve bayramın ilk günü hava nasıl olacak, hafta sonu sıcaklıklar kaç derece?
İYİ Parti'de istifalara bir yenisi daha: 'Kuruluş ilkelerinden uzaklaştı'

İstanbul Haberleri Haberleri