İstanbul'da feci kaza! İş yerinin önünde oturan 4 kişiye araba çarptı

İstanbul'da dün korku dolu kaza anları yaşandı. Bir otomobil hızını kontrol edemeyince iş yerine daldı. Kazada 4 kişiye yaralandı.

İstanbul Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı mahallesinde korkutan kaza anları meydana geldi. Bir otomobil hızını kontrol edemeyince iş yerine daldı. O sırada iş yeri önünde oturan 4 kişi ne olduğunu anlayamadan arabanın çarpmasıyla yaralandı.

Dün saat 13:00 sıralarında meydana gelen olayda, iş yeri önünde oturan 4 kişi dinlendikleri esnada otomobilin geldiğini fark edemeden kaçacak yer bulamayarak araç ile duvar arasında sıkıştı.

Ölümden kıl payı döndüler!

Kazada yaralanan 4 kişiden 2'si oldukları yerden kendi imkanlarıyla ayağa kalkarken, çevredekiler hızla yardıma koştu. Otomobil sürücüsünün de yaralandığı kazada araç yan yattı. Kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Mucize kurtuluşta şans eseri ölen olmazken, polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı. Otomobilde ve iş yerinin camlarında maddi hasar meydana geldi. Araç çekici yarımıyla çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

BEDAŞ açıkladı: 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü megakentin 20 ilçesi elektriksiz kalacak!
Tuzla - Pendik - Büyükada İDO seferleri başlıyor! Sefer aralığı kaç dakika sürecek, kalkış varış saatleri kaçta başlayacak?
Tuzla'daki tersane yanında yangın çıktı!

İstanbul Haberleri Haberleri