İstanbul'da evine giden genç kıza sözlü taciz: Şişe fırlatıp arkasından koştu

İstanbul Türker Caddesi, Tavukçuyolu'nda yolda duran bir kadına laf atıldı, kadın şişe atarak onları takip etti ancak yetişemedi. O anlar ise araç içi kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Ümraniye'de bir kadın akşam saatlerinde eve giderken yoldan geçen kimliği belirsiz kişinin sözlü tacizine uğradı.

Olay, İstanbul Türker Caddesi, Tavukçuyolu'nda yaşandı. İddiaya göre genç kız evine dönmek için yola koyuldu. O esnada kaldırımda beklemeye başlayan genç kız, plakası henüz bilinmeyen bir otomobil sürücüsünün sözlü tacizine maruz kaldı.

Arabalı bir kişi tarafından sözlü tacize uğrayan genç kız, tepkisini göstermek için önce elinde bulunan şişeyi araca fırlattı ardından da aracın arkasından koşmaya başladı.

Taciz şüphelisi aracıyla olay yerinden uzaklaşırken peşinden bir süre koşmayı sürdüren genç kız ise yetişemeyeceğini anlayınca durdu ve yoluna devam etti.

O anlar ise bir başka otomobilin araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yolda seyir halindeki ilerleyen aracın kaldırımda bekleyen genç kızın yanında durduğu ardından da kadının sözlü tacize karşılık elinde bulunan şişeyi attığı görülüyor. Sonrasında aracın peşinden koşan genç kız, yetişemediğini fark edince kendisini durdurup yoluna devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul’da korkutan görüntü! Büyükada'da yangın çıktı...
Ünlü Profesör’den maymun çiçeği uyarısı: Uzaktan eğitime geçilmeli!
U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu!

İstanbul Haberleri Haberleri