İstanbul’da bütünleme sınavlarına girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz!

İstanbul’da 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek AUZEF Telafi Sınavları’na girecek vatandaşlar toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Ulaşım İstanbul, megakentte AUZEF Bütünleme sınavına girecek öğrencilerden sınav günlerinde ulaşım ücreti alınmayacağını duyurdu.

Ulaşım İstanbul’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, 3 Ağustos Cumartesi ve 4 Ağustos Pazar günlerinden Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bütünleme (Telafi) Sınavları’na girecek öğrenciler ve sınavlarda görev yapacak öğretim görevlileri toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanacak.

Sınavların başlangıç tarihinden iki saat önce başlayacak ve sınavların bitiminden itibaren iki saat daha geçerli olacak ücretsiz ulaşım hizmeti, entegrasyona dahil tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak.

Kurumdan konuya dair yapılan açıklamada; “3-4 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri "AUZEF Bütünleme (Telafi) Sınavları”na girecek olan vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri, entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zabıta, çevreyi kirleten hurdacılara önce temizlik yaptırdı sonra ceza kesti

İstanbul Haberleri Haberleri