İstanbul'da bu hafta hangi sanat etkinlikleri var?

İstanbul'da bu hafta, geniş bir yelpazede birbirinden farklı birçok etkinlikle yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı konser, sergi, tiyatro gösterisi ve performans, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 9-12 Eylül’de Özlem Çıngırlar’ın yönetmenliğini üstlendiği “Kayıtsız” filmi sinemaseverlerle buluşacak.

AKM'de ayrıca 14-15 Eylül'de çocuklara özel atölyelerle çeşitli etkinlikler katılımcılarla buluşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları'nda bugün "Diktat" oyunu Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde izleyiciye sunulacak.

Maximum Uniq Açıkhava'da 13 Eylül’de Dolu Kadehi Ters Tut konseri gerçekleştirilecek.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde bugün Melike Şahin, yarın Emir Can İğrek, 13 Eylül’de Murat Karahan, 14 Eylül’de ise Emre Fel sahne alacak.

Sergiler

Lübnanlı sanatçı Rouf Rifai'nin hazırladığı resim sergisi Kelimat Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Yapı Kredinin 80. yıl etkinlikleri kapsamında Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık bünyesinde gerçekleşecek "Yeryüzü Halleri" sergisi Yapı Kredi Galeri'de izleyicilere sunuluyor.

Japon sanatçı Chiharu Shiota'nın eserlerinden oluşan "Dünyalar Arasında" (Between Worlds) sergisi İstanbul Modern’de sanatseverlerle buluşuyor.

Galata/Kuledibi Mevlevihanesi'nin mahzenindeki hat levhası, tespih, tombak, kavukluk ve levha gibi eserlerin sergilendiği "Mahzen-i Esrar" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

İBB Miras, İBB Kültür ve Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ortaklığında düzenlenen "Yeraltının Kapıları-Geçiş ve Yansıma ile Mekana Dokunma: Vlastimil Beranek" sergisi, Yerebatan Sarnıcı'nda görülebiliyor.

Türkiye İş Bankasının 100. yılı vesilesiyle yenilenen Türkiye İş Bankası Müzesi de "İş'in 100 Yılı" kalıcı sergisinde sanatseverleri ağırlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Arnavutköy'de okul servislerine 3 aşamalı denetim
İstanbul'da gülümseten anlar: Okul harçlığını çıkarmaya çalışan çocuklara böyle destek oldu
CHP'den Şevval Sam konserini erteleme kararı

İstanbul Haberleri Haberleri