İstanbul’da bir belediyeden çalışanlarına yüzde 63 zam!

Bayrampaşa Belediyesi’nden çalışanlarına sosyal denge zammı!

Bayrampaşa Belediyesi ile Tüüm Yerel-Sen arasında imzalanan sözleşme ile kurum çalışanlarının maaşlarında yüzde 63’lük sosyal denge artışına gidildi.

Başkan Mutlu imzaladı

Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Yapılan özleşmeye göre memurların sosyal denge ücretlerine yüzde 63 artış yapıldı. Belediye adına sözleşmeye imza atan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Yeni sözleşmemiz tüm memur arkadaşlarımız için hayırlı olsun. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında korumaya devam edeceğiz” dedi.

320 personel faydalanacak

Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) arasında yapılan görüşmeler memura sosyal denge zammıyla sonuçlandı. Belediye kültür salonunda Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre memurların sosyal denge ücretlerinde yüzde 63 artış yapıldı. Zamdan toplam 320 memurun faydalanacağı açıklandı.

Sözleşmeyi belediye adına Başkan Hasan Mutlu, sendika adına ise Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Mutlu, “Personelimiz bizim için çok kıymetli. Memurlarımızın bağlı bulunduğu sendika ile yaptığımız anlaşma gereğince memur arkadaşlarımızın sosyal denge ücretlerine yüzde 63 oranında zam yaptık. Kendileri ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında korumaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Samsun'da orman yangını: Alevlere müdahale ediliyor
Fatih Aksaray’da feci kaza: Motosikletli polis iki tramvayın arasında sıkıştı
'Büyük Cami' inşaatında çalışan işçilerin hak arayışı: Üstüne benzin dökerek kendini yakmaya kalktı

İstanbul Haberleri Haberleri