İstanbul'da beton mikseri kaza yaptı: Yaralı şoför olay yerinden kaçtı

Pendik'te direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför kullandığı beton mikseriyle bariyerleri kırdıktan sonra bir iş yerinin duvarına çarptı. Kaza sonrası beton mikserinin şoförü yaralı halde olay yerinden kaçtı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Pendik Harmandere Mahallesi Dedepaşa Caddesi'nde bulunan kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, 81 ADK 930 plakalı beton mikserinin şoförü, cadde üzerinde bulunan kavşağa sert girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerleri kırdı. Bariyerleri kırdıktan sonra sürüklenerek yan yatan beton mikseri kavşak üzerinde bulunan bir iş merkezinin duvarına çarparak durabildi.

ŞOFÖR ARACI BIRAKARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI

Araçtan kendi imkanları ile çıkan yaralı şoför, olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yan yatıp sürüklenen beton mikserinin yanma riskine karşı önlem aldı. Polis ekipleri ise olay yerine şerit çekerek bölgede güvenlik önlemi aldı. Kaza sonrası devrilen beton mikserinden yaralı olarak çıkan ve ardından olay yerinden kaçan şoförü yakalamak için ekipler çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İsrail, Filistinliler için 'güvenli bölge' olarak nitelendirdiği El Mevasi'yi vurdu: 71 ölü, 289 yaralı
Savcılık inceleme başlattı: İzmir'deki sağanakta 2 kişinin elektrik akımına kapıldığı anlar kamerada
İETT otobüslerin dolu olmasına sinirlenen grup yolu kesti: Araç kuyrukları oluştu

İstanbul Haberleri Haberleri