İstanbul'da ayakkabı hırsızı suçüstü yakalandı, kendini böyle savundu: 'Yanlış girmişim'

İstanbul Esenyurt'ta bir binayı giren hırsız, bina sakinleri tarafından kapı önünde bulunan ayakkabıları çalarken suçüstü yakalandı.

Hırsızlık olayı İstanbul Esenyurt, Örnek Mahallesi, 135. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre bir apartmanı gözüne kestiren kız, kapının açık olmasını fırsat bilerek içeriye girdi.

Apartmana giren hırsız, katları dolaşarak kapı önlerindeki ayakkabılarını ayakkabıları yanına getirdiği poşete doldurmaya başladı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI, HIRSIZ SUÇUNU İNKAR ETTİ

Seçtiği ayakkabıları poşete koyduktan sonra hızla olay yerinde uzaklaşmayı planlayan şahıs, bina sakinleri tarafından suçüstü yakalandı.

Kızın binada oturmadığını fark eden ve elindeki poşette çok sayıda ayakkabı olduğu gören iki kadın, kıza tepki göstererek o anları kayda aldı.

"YANLIŞ BİNAYA GİRMİŞİM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

Yakalanan hırsız, herhangi bir şey çalmadığını dile getirirken kendisini yakalayan şahıslar "Sen nasıl babanın ahırı gibi giriyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Yanlış binaya girdiğini belirten şahıs, hırsızlık yaptığı inkar ederek elinde bulunan poşetle binanın içerisine girdiğini savundu.

Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarına göre hırsızın, binaya girmesini bir şahsı beklediği ve kapının açılmasıyla içeri girdiği görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hafif ticari araç, park halindeki TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var
Büyükçekmece'de dev deniz anası: Görenler şaşkına döndü
Eminönü'nde akılalmaz kaza: Pencere yoldaki kişinin üstüne düştü

İstanbul Haberleri Haberleri