İstanbul’da 6 Ekim 2024 Pazar günü ulaşım ücretsiz mi 2024?

İstanbul'un Kurtuluşu'nun 101. yılının kutlanacağı 6 Ekim Pazar günü İstanbul'da toplu taşımanın bedava olup olmayacağı merak ediliyor.

İstanbul’da 6 Ekim 2024 Pazar günü İstanbul’un kurtuluşunun 101. yılı kutlanacak. Peki her yıl olduğu gibi bu 6 Ekim gününde de kentte toplu taşıma araçları ücretsiz olarak mı hizmet verecek?

6 Ekim 2024 Pazar toplu taşıma ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan (İBB) yapılan açıklamaya göre, İstanbul’un Kurtuluşu’nun 101. yılı olan 6 Ekim Pazar günü İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak.

Metro, metrobüs, tramvay bedava mı 6 Ekim Pazar 2024?

İBB’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, İstanbullular 6 Ekim günü kişiselleştirilmiş İstanbulkartları ile kentte 24 saat boyunca ücretsiz ulaşımdan imkanından faydalanabilecekleri bildirildi.

6 Ekim Pazar günü hangi ulaşım araçları ücretsiz 2024?

İBB’den geçtiğimiz yıl yapılan konuya dair yapılan açıklamada; “Adalar elektrikli hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet-Çamlıca Tepesi hatları,139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarımızda ücretsiz uygulaması geçerli değildir.” ibaresi yer almıştı.

6 Ekim 2024 Marmaray ücretsiz mi?

Öte yandan İBB, İstanbul’da 6 Ekim’de ulaşımın ücretsiz olacağını açıklarken, Marmaray’ın durumu da merak konusu oldu. İBB’ye bağlı olmayan Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı olan Marmaray’ın 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu günü bedava olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Deniz Uğur'dan üzen haber: Tekrar ameliyat oldu

İstanbul Haberleri Haberleri