İstanbul'da 10 yıldır yaşadığı kamyonette ölü bulundu

Ataşehir'de 10 yıldır kamyonette yaşayan 58 yaşındaki adam aracında ölü bulundu.

Ataşehir'de eşinden boşandıktan sonra 10 yıldır kamyonette yaşayan ve geçimini meyve sebze satarak sağlayan 58 yaşındaki İrfan Kordon aracında ölü bulundu.

Olay, Barbaros Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yıl önce eşinden boşandıktan sonra 34 NPN 21 plakalı kamyonette yaşamaya başlayan İrfan Kordon, vatandaşlar tarafından aracında ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kordon'un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri arabada uzun süre inceleme yaptı.

"TANIDIKLARININ ALDIĞI MALZEMELERİ SATIYORDU"

Mahalle sakini Abdulfeyzel Beytel, "Kendi geçimini sağlamak için arabada sebze meyve satan bir abimizdi. Gariban diye marketten alışveriş yapmayıp ondan alırlardı. Eşinden boşandıktan sonra 10 yıldır arabada yaşıyordu" diye konuştu. Muhittin Topal "İyi bir insandı. Yürüyemiyordu, bastonla geziyordu. Tanıdıkları malzemeleri alıp o satıyordu" dedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sırasında gelen Mine Ayan, "Gariban diye devamlı alışveriş yapıyordum. Kimse sahip çıkmadı. Arabada yatıyordu. Sebze meyve satıyordu. Dün şeftali almıştım. 20 lira borcum vardı. Onun için gelmiştim, öyle işte" dedi. Ekiplerin çalışmasının ardından Kordon'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

ATM'lerde yeni dönem! 10 ve 20 TL'lik banknotlar kabul edilmeyecek
Motosikletliler Maltepe'de trafiği birbirine kattı!
Bülent Ortaçgil 50. yılını 5 sevilen sanatçı ile birlikte kutlayacak

İstanbul Haberleri Haberleri