İstanbul Taksim'de hareketli dakikalar: Arkadaşını bayıltana kadar dövdü, araçlara saldırdı

İstanbul Taksim'de hareketli dakikalar yaşandı. İddiaya göre uyuşturucu madde etkisinde olan kişi arkadaşını bayıltana kadar dövdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İstanbul uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen bir kişi arkadaşını bayıltana kadar dövdü, ardından yoldan geçen araçlara saldırdı.

Olay, İstanbul Taksim'de meydana geldi. İddiaya göre kaldırımda oturan iki arkadaş birdenbire kavgaya tutuştu.

Uyuşturucu madde etkisi altında olduğu iddia edilen kişi, arkadaşını önce kaldırımda yere serip tekmelerle saldırdı. Ardından yerde yatan arkadaşının üzerine çıkarak yumruklarla darbetmeye devam etti.

Bu kez de araçlara saldırdı

Ancak uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen saldırgan arkadaşını darp etmekle sınırlı kalmadı. Arkadaşını kanlar içerisinde bırakarak uzaklaşan saldırgan bu kez de yoldan geçen araçlara rahatsızlık vermeye başladı.

O anlara tanıklık eden bir vatandaşın kayıt altına aldığı görüntülerde saldırgana çevredekilerin müdahalede bulunmaması dikkat çekti.

Görüntülerde uyuşturucu madde etkisinde olan adamın arkadaşına tekme ve yumruklarla saldırdığı ardından araçların önünü kestiği anlar yer alıyor. Saldırganın arkadaşı aldığı darbelerle kanlar içinde yere yığırken kalmakta zorluk yaşadığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Selin Öztürk'ten 105 gündür haber alınamıyor: Özel ekip kuruldu
Feci kaza... Yolcu otobüsü, yem yüklü kamyona çarptı: 1 ölü, çok sayıda yaralı var
Milli sporcu Nida Bulut'tan serbest dalışta büyük başarı: 2 yılda 16 madalya kazandı

İstanbul Haberleri Haberleri