İstanbul Pendik'te kaza sonrası ortalık birbirine girdi: Aracın tavanına çıkıp tartıştığı kişinin üstüne atladı

İstanbul'da iki otomobilin çarpıştığı kazanın ardından sürücüler ve yakınları birbirine girdi. O anlar kameraya yansırken çıkan kavgada tarafların güçlükle ayrıldığı görüldü.

İstanbul Pendik'te yaşanan hasarlı kaza sonrası taraflar arasında başlayan tartışma, tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü.

Olay İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Meydana gelen kaza sonrası tarafların yaşadıkları gerginlik, tartışmaya dönüştü. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede hızla büyüyerek tekme ve yumrukların kullanıldığı kavgaya evrildi.

Tartıştığı kişinin üzerine atladı

Tekme tokat birbirine giren tarafları, çevredeki vatandaşlar ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Taraflardan biri aracın üstüne çıkarak tartıştığı kişinin üzerine atladı.

Taraflar kavgada bir süre daha birbirlerine saldırmaya devam etti. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde taraflardan birinin çıkan kavgada aracın üzerine çıkarak adamın üstüne atladığı ve sonrasında darp ettiği görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şüphe üzerine durduruldu: Araç lastiklerine gizlenmiş 40,5 kilogram uyuşturucu bulundu
'Kuvvet komutanları, davet edilmelerine rağmen sahneye çıkmadı' iddiası: İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi
Felaket yaşamadan akıllanmıyoruz

İstanbul Haberleri Haberleri